Platenkast van underlayment, door Frans

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Frans

Frans

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een platenkast die aansluit bij het bureau dat ik eerder gemaakt heb. Ik wilde de platenspeler uit het zicht hebben, maar onder handbereik, en een manier om gemakkelijk de platen te bereiken. Daarnaast wilde ik graag wat extra opbergruimte overhouden.

DIY: kastje voor platen

Ik begon met hele wilde plannen en een leeg vel ruitjespapier. Tijdens het tekenen werd het ontwerp steeds eenvoudiger, tot ik bij de essentie kwam van wat ik nodig had.

De geleverde planken heb ik zelf nog even opgeschuurd en gaten geboord voor handgrepen en kabels. Daarna was het een kwestie van aan elkaar lijmen en schroeven en de wielen en scharnieren plaatsen. Ik had de grootte van de lade met platen verkeerd berekend, hier heb ik zo'n tien centimeter af moeten zagen. Het hout wat ik hiervan overhad heb ik gebruikt om de platenbak extra te verstevigen, aangezien hier veel gewicht in zal komen.

Platenkast op maat gemaakt

80,0 x 41.5 x 75,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Frans en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 250,95


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken