Thuiswinkel Waarborg

Planten kast met lade van MDF, door Ronald

Planten kast met lade van MDF, door Ronald
Planten kast met lade van MDF, door Ronald
Planten kast met lade van MDF, door Ronald
Planten kast met lade van MDF, door Ronald

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Voor in de serre wilde Ronald een modern meubel hebben om er iets op te zetten. Als oplossing heeft hij een kastje gemaakt met lades erin gebouwd van MDF vochtwerend. Hierdoor heeft hij nu plek om een plant of dergelijke erop te zetten en iets in de kast te op te bergen. Dat is écht handig. Ben jij op zoek naar een relatief goedkope optie voor een zelfgemaakte plantenkast? Bekijk dan hier het project van Ronald!

Omschrijving van Ronald

2 plantentafels gemaakt van MDF, met gebruikmaking van 2 bestaande laatjes en perfect op maat gemaakte MDF plankjes door op maat zagen.nl. Bovenplankjes en zijplanken mooi schuin af laten werken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Breedte van bestaande laatjes gemeten en vervolgens afmetingen en afwerking van de benodigde planken bepaald. Ontwerp kan natuurlijk ook zonder lade. Alle MDF (watervast) plankjes besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Na ontvangst plankjes aan elkaar bevestigd door deze eerst voor te boren met een verzinkboor. Vervolgens alle plankjes aan elkaar geschroefd met 6 cm schroeven. Werktekening is hiervoor niet nodig. Op basis van de bijgevoegde foto's kan eenvoudig bepaald worden welk plankje waar hoort. Vervolgens alles in grondverf gezet, schroefgaten geplamuurd, geschuurd. Nogmaals in grondverf gezet en licht geschuurd en uiteindelijk mooi afgelakt. Ben erg tevreden met het resultaat, mede dankzij de kwaliteit van OPMAATZAGEN.nl. 

Afmetingen van mijn DIY project

hoogte: 61,0 cm

breedte/diepte: 36,0 cm

Mijn kluservaring

Ben erg tevreden over het geleverde materiaal. Kwaliteit is goed en levering conform afspraak. Zo mooi kun je de planken zelf niet zagen.

Geen resultaten gevonden