Opbergkasten onder de boiler, door Nicky

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Nicky

Nicky

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving

In dit project zijn twee kasten gemonteerd die voor de boiler komen staan. In deze kasten kan keukengerei en andere items weggewerkt worden. Tussen de twee kasten is ook een plek gemaakt waar de strijkplank in weggezet kan worden. Met deze kasten is ook direct het grootste deel van de leidingen bedekt.

Opbergkasten van MDF blank

Eerst heb ik alle MDF panelen gelakt. Voor de kopse kanten heb ik een poriënvuller gebruikt, zodat deze de verf niet te hard opzuigen. Toen de panelen allemaal droog waren heb ik eerst de kasten vastgenageld, dit om vlotter te kunnen werken. Daarna heb ik ze voorgeboord en vastgeschroefd. Door ze te nagelen blijven ze beter zitten en is het werk makkelijk alleen uit te voeren.

Voordat de zijwanden bevestigd werden heb ik eerst de boringen gemaakt voor de schap-dragers, dit omdat dit vlotter te doen is wanneer het paneel ligt. Vervolgens heb ik uit de 'kast' voor de strijkplank, uitsparingen voor de leidingen gezaagd. Zo kon ik deze hier makkelijk overheen schuiven.

Ten slotte heb ik de scharniergaten ingeboord en de montageplaatjes bevestigd. Achteraf nog simpele handvaten op de deuren gezet en het was klaar!

Opbergkasten op maat

94,6 cm breed x 95,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Nicky en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 214,30


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken