Office Cupboards met veel extra opbergruimte, door Martin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Martin

Martin

NL

Gemiddeld

1 minuut

Martin deelt op deze pagina zijn ervaring met het maken van office cupboards met veel extra opbergruimte. Hij geeft handige stappen en tips voor dit handige project. Met zijn DIY-aanpak heeft Martin functionele en ruime opbergkasten gecreëerd voor zijn kantoor. Volg zijn stappen en maak je eigen office cupboards voor extra opbergruimte in je werkruimte.

Omschrijving van Martin

Het project omvat het bouwen van kantoorkasten met behulp van multiplex en eenvoudige verbindingstechnieken. Eenvoudige assemblagemethoden zoals butt joints, schroeven en lijm zullen worden gebruikt om stevige en functionele opslagoplossingen voor kantoorbenodigdheden te creëren, wat kostenbesparend en gemakkelijk te construeren is.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voor het project van het bouwen van kantoorkasten met multiplex en eenvoudige verbindingstechnieken, volgde ik een stapsgewijze aanpak. Eerst heb ik de benodigde materialen en gereedschappen verzameld, waaronder multiplexplaten, schroeven, een zaag, en lijm. Vervolgens heb ik de afmetingen voor de kasten nauwkeurig gemeten en de plywood platen op maat gezaagd. Ik heb gebruik gemaakt van eenvoudige verbindingstechnieken zoals butt joints en verstevigd met lijm en schroeven. Daarna heb ik de kasten geassembleerd en zorgvuldig afgewerkt om een stevige en esthetisch aantrekkelijke oplossing te bieden voor kantooropslag

Afmetingen van mijn DIY project

600 x 600 x 600 mm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Martin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 451,52


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken