Thuiswinkel Waarborg

Houten opbergbak op wieltjes in zwarte MDF, door Nic

Houten opbergbak op wieltjes in zwarte MDF, door Nic
Houten opbergbak op wieltjes in zwarte MDF, door Nic
Houten opbergbak op wieltjes in zwarte MDF, door Nic

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Met de houtbak gemaakt van MDF zwart plaatmateriaal, kan Nic zijn brandhout opbergen. Aan de hand van zijn schets heeft hij zijn houtbak gemaakt. Daarbij heeft hij er wieltjes onder gemonteerd, zodat de houtbak gemakkelijk verplaats kan worden. Bekijk hier Nic zijn resultaat!

Omschrijving van Nic

Een houtbak om naast de kachel te zetten. Een bak met een deksel waarin perfect 2 pvc opbergboxen passen: 1x een grote bak voor het brandhout en 1x een kleine hoge bak voor het aanmaakhout, aanmaakblokjes, lucifers en handveger + blik.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Nadat ik een schets had gemaakt, kon ik afleiden wat de juiste afmetingen waren van alle panelen in zwarte MDF. Via de website van OPMAATZAGEN.nl , was dit zo besteld. Ik had zelf nog massief grenen latjes liggen, die ik in de hoeken onderaan en aan de zijkanten kon lijmen en vastschroeven. Hierdoor werd er enkel langs binnen uit geschroefd en zijn er nergens aan de buitenkant schroeven zichtbaar. Met opbouw kastscharnieren werd het deksel bevestigd aan de achterwand. Aan de onderkant bevestigde ik 4 rubberen loopwieltjes, waardoor de bak eenvoudig kan verplaatst worden om te poetsen. Achteraan heb ik een opdiklat en deurbuffers bevestigd op plinthoogte, zo dat de bak de muur of de plinten niet kan beschadigen en het deksel ook niet tegen de muur komt. De buitenkant werd afgewerkt met 4 lagen watergedragen, matte, kleurloze vernis.

Afmetingen van mijn DIY project

90,0 x 50,0 x 45,0 cm

Mijn kluservaring

Alles was vrij eenvoudig te bestellen en werd piekfijn verpakt en onbeschadigd geleverd. Alles exact volgens de doorgegeven maten. Topservice!

Geen resultaten gevonden