Een zelfgemaakt stevig koffiemeubel van gezaagd betonplex, door Gert-Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Gert-Jan

Gert-Jan

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY project laat Gert-Jan zien hoe hij met online bestelde panelen op maat zelf een koffiemeubel heeft gemaakt. Voor dit project heeft hij betonplex zwart gebruikt. Een superstevig en mooi materiaal. Lees meer over zijn aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Gert-Jan

Koffiemeubel met betonplex als basis

Hoe ik dit project gemaakt heb

Alles uitgetekend en op papier gezet. Daarna in een tekenprogramma controle of alles klopte. Vervolgens eenvoudig alles besteld via de site. Paar dagen na het bestellen kwam alles binnen en netjes gelabeld zoals ik het had doorgegeven. Vervolgens alles netjes uitgemeten en voorgeboord. Om het vervolgens in elkaar te zetten. Gezien ik een bouwtekening heb gemaakt vooraf wist ik dat alle maten zouden kloppen. Hierdoor was het in elkaar zetten een fluitje van een cent.

Afmetingen van mijn DIY project

115,0 x 75,0 x 100,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Gert-Jan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 514,06


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken