Een praktische opbergdoos in okoumé multiplex voor een bestelwagen, van François

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

FRANCOIS

FRANCOIS

FR

Makkelijk

1 minuut

In dit DIY-project laat François zien dat hij een praktische opbergdoos heeft gemaakt met online besteld plaatmateriaal. Door te kiezen voor okoume multiplex werd het een stevig opbergmeubel.
 

Beschrijving van François

Kofferbak geschikt voor een Van Spacetourer (of gelijkwaardig) met interne bevestiging op 2 rails. De kofferbak kan aan de zijkant of naar de weg gericht worden geplaatst met behulp van de 2 sets rails van het voertuig.

Hoe ik dit project heb afgerond

Stap 1: Afmetingen in de bestelwagen nemen zodat de kofferbak de 2 posities kan innemen (breedte 80 cm en diepte 37 cm) en zodat een persoon kan zitten zonder het plafond van de bestelwagen aan te raken (hoogte 35 cm). Stap 2: Berekening van de verschillende afmetingen van de te voorziene planken zodat de montage kan gebeuren met schroeven in 15 mm multiplex (behalve de 2 kleine zijden in 25 mm om de stevigheid van het geheel te garanderen) Stap 3: Eenvoudige montage met behulp van schroeven Stap 4: Installatie van accessoires (scharnieren, lak en handgrepen)

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

Buitenafmetingen: Breedte 80 cm Diepte 37 cm (deksel 38 cm voor eenvoudig openen) Hoogte 35 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van FRANCOIS en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 97,12


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken