Een op maat gemaakte trapkast van populierenmultiplex, van Florent

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Florent

Florent

FR

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY-project laat Florent zien hoe hij van online bestelde gezaagde platen een mooi en praktisch meubelstuk maakte. Hij koos voor populierenmultiplex. Een makkelijk te verwerken en robuust materiaal met een prachtig eindresultaat.

Beschrijving van Florent

Creatie van een trapkast met 2 laden in plaats van een boekenkast die te veel ruimte in beslag nam. Wit gelakte doos en lades met geschilderde en gedecoreerde fronten.

Hoe ik dit project heb afgerond

1-Productie van de 18 mm dikke doos in populierenmultiplex en werk. Lijm en schroeven en vervolgens houtplamuur om de gaten te vullen. Schuren, primer en 3 lagen witte lak.
2-Productie van laden in 9 en 15 mm populierenmultiplex. Lijm en schroeven en vervolgens houtplamuur om de gaten te vullen. Schuren, gronden en schilderen in 2 lagen.
3-Uitvoeren van de decoratie van 9 mm gevels met schilderstape van verschillende breedtes. Aanpassen en lijmen van de lades.
4-Montage van de lades in de doos met push-to-open-geleiders.
5-Bevestiging van de montage aan de vloer en muur.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

86,0 x 86,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Florent en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 133,69


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken