Een okergele TOSIZE Furniture kast op maat, door Kim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

kim

kim

NL

Gemiddeld

2 minuten

Samenvatting

In dit DIY project deelt Kim haar ervaring met het zelf ontwerpen van een TOSIZE Furniture kast op maat. Doordat ze heeft gekozen voor zelf te schilderen MDF kon ze nog voor het inrichten van de kast kiezen om de kast alsnog van deze gave okergele kleur te voorzien. Lees hieronder verder over haar aanpak.

Omschrijving van Kim

Onze woonkamer miste nog iets, na lang te hebben gezocht kwam ik op de maatwerk configurator van TOSIZE Furniture. Yes! Eindelijk de ruimte om zelf een kast samen te stellen en om een eigen kleur te kiezen en die de trap op kan (in stukjes :)) Bestellen (even wachten) en aan de slag!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Even schrikken van de hoeveelheid pakketten, maar uiteindelijk super goed en simpel in elkaar te zetten. Zonder hulp binnen een aantal uren in elkaar gezet. Helaas leek het schilderwerk oneindig lang te duren. De geselecteerde grijze kleur bleek lila uit te vallen en dit was geen gezicht :). Daarom maar voor okergeel gegaan en nu super happy met deze kast! - Alle pakketten op volgorde leggen - Beginnen bij het begin :), hele goede instructies dus al snel duidelijk wat de juiste werkwijze is. - Kast in elkaar, alle naden dichtmaken - Kast ontvetten en licht opschuren - 2 x grondverf (grijs) - 2 x verf (lichtgrijs, viel helaas lila uit) - 2 x nieuwe verf (okergeel)

Afmetingen van mijn DIY project

208,0 cm breed
240,0 cm hoog
40,0 cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1 item in totaal

€ 1.545,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken