Een klein opbergkastje van berkenmultiplex voor naast het bureau, van Hendrik

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Hendrik

Hendrik

DE

Makkelijk

1 minuut

Je eigen opbergkast bouwen is geen moeilijk project. En het resultaat is vaak net zo mooi. In dit project laat Hendrik zien hoe hij zijn eigen opbergmeubels maakte voor naast zijn bureau. Hij gebruikte gezaagd MDF en berkenmultiplex.

Beschrijving door Hendrik

Multiplexplaten op maat besteld, aan elkaar geschroefd, vooraf gecontroleerd op lijming en afgekeurd. Groot compartiment geschikt voor mappen. Kleine vakjes om het toetsenbord in op te bergen. Randen bewerkt met schuurpapier.

Hoe ik dit project heb gedaan

1) Materiaalkeuze. Belangrijk was een wit oppervlak en een mooie uitstraling. De keuze viel dus op multiplex. 12 mm materiaaldikte geselecteerd om een ​​zekere stabiliteit maar tegelijkertijd lichtheid te hebben.
2) Verfijning en planning van de exacte afmetingen op de pc met behulp van Sketch-Up. Deze is vrij verkrijgbaar. Maatvoering is ook mogelijk.
3) Schroeven, omdat internetonderzoek suggereerde dat dit niet mogelijk is. Gaten gemarkeerd en voorgeboord. De kast werd vóór het boren en schroeven vastgezet met schroefklemmen.
4) Succesvolle acceptatie door de vrouw.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

Hoogte 55,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Hendrik en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 168,04


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken