Een inbouwkast op maat voor de zolder van grenen planken, door Lisette

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Lisette

Lisette

NL

Makkelijk

1 minuut

Op een slimme manier heeft Lisette met en voor haar zoon extra opbergruimte gecreëerd op zolder. Ze hebben op maat gezaagde grenen timmerpanelen gebruikt. Een standaard kast was hier geen oplossing ivm ongelijke vloeren en scheve wanden. Een leuk en slim DIY-project met een mooi resultaat. 

Omschrijving van Lisette

Wij hebben op onze nieuwe zolder een inbouwkast gemaakt op een plek waar een standaardkast niet mogelijk zou zijn vanwege de bijzondere afmetingen en de ongelijke vloer.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Kast op maat! Samen met onze zoon van 10 hebben wij een soort inbouwkast gemaakt. Hij heeft een kamer gekregen op onze nieuwe zolderverdieping. Omdat er aan deze zijde van de korte muur een koof moest komen voor leidingen en afvoeren, hadden we een uniek hoekje om te vullen. En dus zijn we zelf een kast gaan bedenken. Met behulp van een paar wandrails en plankendragers hebben wij de vier grenen planken van https://www.opmaatzagen.nl/ opgehangen. Op deze planken passen niet alleen kleding, maar ook stapels puzzels en speelgoed. Het geheel zullen we afsluiten met mooie witte gordijnen aan het plafond, zodat de koof samen met de kast verstopt zit achter het gordijn.

Afmetingen van mijn DIY project

134,0 x 220,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Lisette en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 161,80


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken