Drie op maat gemaakte buitenlades van waterdicht okoume multiplex van Stefan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Stefan

Stefan

AT

Bovengemiddeld

1 minuut

In dit DIY-project laat Stefan zien hoe hij zelf 3 lades op maat maakte. Hij was op zoek naar meer opbergruimte voor zijn bed in de tuin. Door de zaagwerkzaamheden online te bestellen kon hij direct aan de slag met zijn project.

Beschrijving door Stefan

Van het multiplex zijn drie lades gebouwd. Deze worden gebruikt in een ligbed in de tuin. Vervolgens wordt het bed afgedekt en aan de zijkanten en achterkant dichtgetimmerd.

Hoe ik dit project heb gedaan

Eerst werden de lades uit het multiplex opgebouwd. Daarna zijn er 3 carrosserieën gemaakt uit 3-laags panelen (lariks). Vervolgens werden de uittrekelementen in het corpus geschroefd en vervolgens de laden erin geplaatst. De basis bestaat uit houten stapels die op betonplaten liggen. Onder de hoeken werden kleine restanten van een compactplaat geplaatst ter bescherming tegen vocht. De fronten zitten er nog aan en dan volgt de schoren inclusief de overkapping van het bed. De plaatmaterialen en de basis zijn ter bescherming voorzien van een kleurloos glazuur.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

81 x 36 inch

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Stefan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 193,07


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken