Display voor snoepstokken van Multiplex Berken

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

M

M

NL

Makkelijk

1 minuut

Wat heb je gemaakt?

Een trapsgewijze display voor diverse soorten Snoepstokken in onze Verkoopwagen waarmee wij markten, braderieën en kermissen bezoeken. De letters zijn met de hand geschilderd en getekend.

Hoe heb je het display gemaakt?

Eerst zijn we begonnen met het bedenken van het display. Aan de hand van de praktijk hebben we diverse opties meegenomen welke handig zijn tijdens het gebruik. Vervolgens hebben we de spullen ingemeten en op papier gezet. Daarna alles bij OPMAATZAGEN.nl besteld. Na levering een controle gedaan of alles aanwezig was. Daarna hebben we het display laag voor laag in elkaar gezet. Na montage, waarbij alles precies paste, elke laag geschuurd en in de grondlak gezet. Na droging nog 3 lagen van ons Suikerspin Roze aangebracht. Letters voor uitstraling uitgetekend en voorzien van een laklaag. Als laatste demontabele montage in de verkoopwagen.

Wat zijn de afmetingen van het display geworden?

De buitenmaten zijn: 75,0 cm x 75,0 cm x 55,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van M en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 242,58


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken