Creatief organisatiesysteem voor kunstbenodigdheden, door Katja

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Katja

Katja

DE

Heel makkelijk

2 minuten

Creatieve gereedschapswand voor bestelling in de kunstwinkel

Ben je de rommel in je atelier beu? Laat je dan inspireren door Katja’s DIY-project! Ontdek hoe een op maat gemaakte gereedschapswand uw ruimte kan transformeren. Katja heeft een wandorganizer en een slim opbergrek ontworpen dat eenvoud en functionaliteit biedt in haar kunstwinkel.

Perfectie op maat door OPMAATZAGEN.nl

Met precieze snitten door { { tosize_current_site_name() }}, deze wandorganizer is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van efficiëntie. Elke plank is zorgvuldig op de juiste maat gesneden om een ​​optimaal systeem te creëren.

Details van het doe-het-zelf-project

De gereedschapswand bestaat uit verschillende geperforeerde witte hardboards die aan één kant zijn bevestigd van de kast zijn bevestigd. De witte kleur en het geperforeerde ontwerp zorgen voor een moderne uitstraling en maken een flexibele opstelling mogelijk van de haken en houders die worden gebruikt om Katja's kunstbenodigdheden op te bergen. Daarnaast heeft Katja een opbergplank gemaakt voorzien van klittenband en metalen beugels om spullen veilig en netjes op te bergen.

De perfecte aanvulling op de studio

Dit DIY-project past perfect bij Katja's studio, want het biedt gestructureerde opslag van verftubes, penselen, tapes en ander kunstmateriaal. De geperfectioneerde afmetingen maken een naadloze integratie in de bestaande ruimte mogelijk, zonder dat er overdaad of beperkingen in de bewegingsvrijheid ontstaan.

Doe-het-zelf voordelen

Door dit systeem zelf te bouwen, heeft Katja volledige controle over maat- en materiaalkeuze, waardoor een perfecte pasvorm voor de individuele behoeften en het budget wordt gegarandeerd. Bovendien biedt de DIY-methode een leerzame ervaring en een bijzondere band met het stuk dat je zelf hebt gemaakt.

Stijl en functie in harmonie

Katja's project laat zien dat functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan hand . De eenvoudige, Scandinavische stijl met heldere lijnen en felle kleuren bevordert de concentratie en inspiratie in het creatieve proces.

Robuust en duurzaam - hardboard voor creatief gebruik

Het gebruikte hardboard is geperforeerd wit 3, 2 mm is een kernonderdeel van het project. Deze materiaalkeuze overtuigt door duurzaamheid en eenvoudige reiniging en maakt de gereedschapswand tot een duurzame metgezel in het dagelijkse creatieve leven.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Katja en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 40,54


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken