Display voor Lolly's van Multiplex Berken, door Candy Delicious

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

M

M

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Multiplex displays voor lolly's in onze verkoopwagen in diverse maten voor de uitwisselbaarheid. In het totaal kunnen er meer dan 200 lolly's geplaatst worden in de displays.

Hoe maak je je eigen display?

Wij bezoeken veel markten, evenementen en kermissen. Hier liepen we vaak tegen het probleem aan dat onze lolly's niet mooi en netjes gepresenteerd werden aan de klanten. Om dit probleem op te lossen een concept ontwerp gemaakt voor houten displays. Na het uittekenen van het ontwerp een lijst gemaakt van de benodigde onderdelen en deze online besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Zoals gewoonlijk was de levering weer perfect geregeld en zagen de bestelde producten er prima uit. Na het in elkaar zetten van de displays, deze geschuurd en netjes in de lak gezet. Als laatste de displays in de verkoopwagen gemonteerd.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

4x display van 36,0cm bij 32,0cm
2x display van 24,5cm bij 32,0cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van M en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 486,20


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken