Bureau op maat gemaakt met TOSIZE Furniture, door Ivonne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Ivonne

Ivonne

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving van Ivonne

Ik heb een bureau gemaakt door twee kleine kastjes via TOSIZE Furniture te bestellen en daar een losse plank MDF op te leggen. De twee kastjes geven opbergruimte met de handige legplankjes erin en dienen als een goede steun voor het bureaublad. Door het project op deze manier aan te vliegen had ik de kastjes al helemaal kant-en-klaar en hoefde ik zelf alleen nog te zorgen dat het bureaublad er goed op paste. Toen alles in elkaar zat, heb ik het geschilderd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Bij de kastjes zijn alle gaten voor de deuvels al voorgeboord. Dat is heel handig. De losse plank had deze gaten uiteraard nog niet, dus die heb ik overgenomen van de bovenste liggers van de kastjes. Zo heb ik ook voorkomen dat ik een dubbele rand zou krijgen. Het overnemen van de gaatjes was wel wat lastig omdat de gaatjes ovaal zijn. Als ik het nog een keer zou moeten doen, zou ik een speciaal deuvelsetje gebruiken waarbij je de deuvels met een scherpe punt in de staanders kunt stoppen en zo exact de juiste plek van de bovenste ligger kunt bepalen. Toen alles eenmaal in elkaar zat heb ik het geschilderd in de kleur Forest Green No. 277 van LAB Paint. Ik heb gekozen voor de matte houtlak, zodat de kast mooi in de muur zou wegvallen (in dezelfde kleur geschilderd). Doordat het materiaal al gegrond was, heb ik twee lagen lak moeten gebruiken om het mooi dekkend te krijgen. Voor de zekerheid heb ik een derde laag op de bovenkant van het bureaublad aangebracht om krassen te voorkomen.

Afmetingen van mijn DIY project

De kastjes zijn 40,0 cm breed en 75,0 cm hoog. In totaal is het bureau 150,0 cm breed, 50,0 cm diep en 75,0 cm hoog,

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 655,72


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken