Bedlade van multiplex populier gegrond, door Jeroen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jeroen

Jeroen

NL

Gemiddeld

1 minuut

Jeroen maakte van multiplex populier gegrond deze lade voor onder een bed. Ideaal voor jouw schoenenverzameling of foto dozen! Het is niet de eerste keer dat hij materiaal bestelt bij OPMAATZAGEN.nl.

De klus ervaring van Jeroen

Dit is het prachtige resultaat geworden van de multiplex bedlade voor onder ons bed. Alweer prachtig op maat gezaagd, door jullie bedrijf. Heel veel dank. Zojuist heb ik de volgende order weer geplaatst.

Multiplex populier gegrond

Voor het maken van de bedlade gebruikte Jeroen multiplex. Waarom? Multiplex populier gegrond is aan beide zijden voorzien van een witte laag die het gronden van het materiaal overbodig maakt. Door de folie is de zuigende werking van het materiaal sterk verminderd. Het is dus zeer geschikt voor het maken van onder andere meubels voor binnen die je wilt aflakken of deze handige bedlade!

Aan de slag met MDF Lakdraag? Bestel het materiaal hier!

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jeroen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 268,72


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken