Je bent hier: Vakkenkast van MDF Blank met Scandinavische stijl, door Edith

Vakkenkast van MDF Blank met Scandinavische stijl, door Edith

1 minuut
Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Ik ben erg blij met deze prachtige vakkenkast die door OPMAATZAGEN.nl is gemaakt. Het is een eyecatcher in het huis. Echt een aanrader!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Eerst maak je een ontwerp dat past bij je kamer. De maten, het aantal vakken en evt deurtjes kun je via de website van OPMAATZAGEN.nl invoeren. Ik kon kiezen uit veel opties. Ik heb zelf voor een aantal dichte deurtjes gekozen, handig om spelletjes e.d. in op te ruimen. En ik heb een uitsparing voor het stopcontact laten maken, zodat ik er ook een lampje in kwijt kon.

Het pakket werd daarna bezorgd met een duidelijke tekening erbij. Ik heb de kast samen met een vriendin in elkaar geschoven. Dat viel mij me erg mee. Het is een soort schuifpuzzel.

Daarna heb ik de kast een aantal keren in de grondverf gezet en afgeplakt.
Ik ben erg blij met het eindresultaat.

De afmetingen van de vakkenkast

De maat is 260,0 x 186,0 x 40,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Ik ben erg blij met de mooie vakkenkast die door OPMAATZAGEN.nl is gemaakt. De communicatie verliep prettig. De kast is mooi afgewerkt en samen met iemand makkelijk in elkaar te schuiven . Er zit een heldere werktekening bij. Echt een aanrader wanneer je een mooie eyecatcher in je huis wilt.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Afmetingen
Hoogte260,0 cm
Breedte186,0 cm
Diepte40,0 cm
Kleur
Indeling
Aantal open vakken11
Aantal vakken met dubbele deurtjes2 (2x MDF Blank 18 mm)
Dikte staanders en liggers
Staanders binnenin5,0 cm
Liggers binnenin5,0 cm
Buitenranden
Bovenrand5,0 cm
Onderrand5,0 cm
Linkerrand5,0 cm
Rechterrand5,0 cm
Extra opties
Legplanken2 (2x MDF Blank 18 mm)
Uitsparing voor bestaande plintJa: achterkant
Plint Diepte1,5 cm
Plint Hoogte11,6 cm
Product eigenschappen
1 x
1.927,00
1.927,00
1 x
Schets
Gerelateerde projecten
>