Maatwerk vakkenkast van MDF, door Harm-Jan

1 minuut
Like deze post!

Harm-Jan heeft een maatwerk vakkenkast ontworpen en door ons op maat laten zagen van MDF Blank, dit is het resultaat!

Ga direct naar:

Maatwerk vakkenkast van MDF Blank

Een maatwerk vakkenkast van MDF Blank is een perfectie combinatie. Een kast naar eigen ontwerp is een kast die helemaal naar jouw wens is en doordat MDF Blank helemaal naar eigen smaak is af te werken kun je de kast helemaal uniek maken! Harm-Jan heeft ervoor gekozen om een speelse, maar ook symmetrische, indeling voor zijn kast te maken. Hierdoor is er genoeg ruimte om dingen tentoon te stellen in de open vakken én is er zat opbergruimte voor de andere spullen achter de strakke kastdeurtjes. Deze deurtjes hebben geen greepjes nodig, dankzij het handige push-to-open systeem. Wil jij nou ook zo’n strakke kast ontwerpen? Dat kan! Een maatwerk meubel naar jouw ontwerp bestel je eenvoudig met onze maatwerkconfigurators.

Bestel een maatwerk meubel!

Bestel de kast van Harm-Jan!

Wil jij ook een strakke kast van MDF Blank, net als Harm-Jan? Dan kun je zijn ontwerp ook zelf bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen. Je kunt ook onze meubelcollectie bekijken voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>