Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
 

Bezorging en verpakking

 
We doen er alles aan om uw order onbeschadigd en op tijd te bezorgen.

Zorgvuldig verpakt en bezorgd

We doen er alles aan om bestellingen onbeschadigd bij u te bezorgen. Daarom werken we samen met zorgvuldig geselecteerde partners en hebben we veel tijd en energie gestoken in het vinden van de beste manier om het hout te verpakken. En ondanks het feit dat het materiaal zwaar, groot en kwetsbaar is, gaat dit vrijwel altijd foutloos. Gaat het toch mis; dan lossen we het direct op. Altijd.

 
Onze bezorgdiensten
 

We werken samen met drie bezorgdiensten:

 
  • 1. Kleine orders - € 9,95 inclusief BTW (BE: € 14,94) - beperkt qua omvang en gewicht versturen we met de reguliere pakketpost.
  • 2. Middelgrote orders - € 14,95 inclusief BTW (BE: € 29,94) - bestellingen tot circa 50kg verzenden wij met een koerier. Veelal plaatsen wij deze orders op verstevigde en op maat gebruikte transportkarren.
  • 3. Grote orders - € 29,95 inclusief BTW (BE: € 44,94) - deze orders zijn veelal te zwaar en/of groot om met één persoon te bezorgen. Daarom werken we samen met een partij welke gespecialiseerd is in tweemansbezorging. Twee goed opgeleide koeriers tillen uw bestelling tot in de woonkamer (of garage ;)).

We doen er alles aan om uw order onbeschadigd en op tijd te bezorgen.

Het bezorgproces

Wanneer u een bestelling plaatst kunt u voor het afrekenen kiezen voor de bezorgdag die u het beste uitkomt, tot enkele weken vooruit. Wij bezorgen van dinsdag t/m zaterdag. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging en factuur. Ook staat er in deze email meer informatie over het aflevermoment. De avond voor de geplande levering ontvangt u een e-mail van de transporteur met meer informatie. Bij kleine bestellingen zal dit een track & trace- code zijn en bij grotere bestellingen een e-mail met daarin een tijdvak van circa drie uur waarop u de volgende dag uw bestelling kunt verwachten. Het dagdeel van dit tijdvak hangt af van de planning en route van de vervoerder, hierdoor kunnen we dit tijdvak helaas (nog) niet verder terugbrengen. We hebben hier ook geen invloed op; een voorkeur of speciaal verzoek geven we wel graag door.

Goed om te weten!

Aangezien het zonde van de tijd en brandstof is om voor een dichte deur te staan, is het erg belangrijk een bezorgdag te kiezen waarop er daadwerkelijk iemand thuis is! In overleg (en op eigen risico) laten we het ook graag order achter bij de buren of plaatsen we deze bij u onder de carport. Het is ook belangrijk om de bestelling goed te controleren bij aflevering. Klopt het aantal platen, zijn deze onbeschadigde en is de maatvoering juist?

 

Mocht er toch iets misgaan met het bezorgmoment of heeft uw bestelling ondanks al onze inspanningen toch een beschadiging opgelopen? Laat het ons weten via [email protected] en we lossen het op. Altijd.