Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten die eerder bij ons hebben besteld. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je per email een verzoek ons te laten weten wat je ervaring is. Lees hieronder wat anderen over ons zeggen.

Kiyoh

Wij hebben 1661 reviews in totaal

Lees hier meer over het verzamelen van reviews via Kiyoh

Klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10

10

Heel goed verpakt waardoor er geen schade kan ontstaan bij transport. Alles netjes op maat gezaagd, volledig naar wens!

Ad | Eindhoven | 12-02-2024 |

10

Samen met directeur Bauke een kast ontworpen. 5 meter breed en een 2x2 opbouw bovenop. Allerlei slimmigheden erin. Kostte me paar dagen om op te bouwen en de verf erop te krijgen, maar er staat nu toch een eyecatcher. Genieten. Proces ook geweldig. Order moest een week naar voren, bleek geen enkel probleem.

Jeroen | Rotterdam | 09-02-2024 |

10

Goede service en perfecte maatvoering van de op maat gezaagde platen.

Marcel | Heerenveen | 09-02-2024 |

10

Via een fijne en makkelijke bestelprocedure op de website volgde een snelle levering met bezorging in huis. De op maat gezaagde mdf panelen bleken precies zoals besteld.

Hans | Roermond | 08-02-2024 |

10

Alles wat was besteld was op de millimeter exact binnen gekomen en zonder beschadigingen bezorgd

Jack | Zwolle | 08-02-2024 |

10

Zeer mooi zaagwerk ontvangen en ook zeer nauwkeurig afgeleverd. Zo nauwkeurig krijgt de Gamma en Praxis het niet voorelkaar.

Ruud | Zoetermeer | 07-02-2024 |

9

prima geholpen ook met een na bestelling

Jan | Den Bommel | 07-02-2024 |

10

Supermooie kast tot op de mm nauwkeurig gezaagd. Prima zelf in elkaar te zetten met de duidelijke handleiding. Deurscharniertjes zijn ook zonder problemen af te stellen

Jacqueline | Haaksbergen | 07-02-2024 |

10

Fijn, menselijke service waar jullie trots op mogen zijn! Ik kom graag terug.

Maarten | Hilversum | 06-02-2024 |

9

op de website is het heel simpel,je voert de maten in en bestellen en een paar dagen later krijg je het thuis.

paul | Muiden | 05-02-2024 |

1
...
234
...
134

Klacht of compliment

Ben je tevreden?

Als je tevreden bent over een van je bestellingen dan help je ons enorm met een online review! Het kost maar een paar seconden van je tijd en het helpt bij het vinden van nieuwe fans. Voel je niet verplicht, we worden wel heel blij van nieuwe reviews!

Beoordeling plaatsen
Klacht of suggestie voor verbetering?

Heb je een negatieve ervaring gehad? Problemen zijn er om opgelost te worden. Stuur daarom jouw klacht (het liefst met foto’s) naar klantenservice@OPMAATZAGEN.nl. We lossen het op. Altijd!

Ook suggesties of verbeteringen kun je sturen naar bovengenoemd e-mailadres. We willen onze webshop en service heel graag beter maken.

Stuur een email