Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten die eerder bij ons hebben besteld. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je per email een verzoek ons te laten weten wat je ervaring is. Lees hieronder wat anderen over ons zeggen.

Kiyoh

Wij hebben 1661 reviews in totaal

Lees hier meer over het verzamelen van reviews via Kiyoh

Klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10

10

Hout precies gezaagd zoals besteld, bestellingen liggen altijd op tijd klaar en zijn makkelijk zelf op te halen bij opmaatzagen.nl met parkeerplek voor de deur, daarnaast is personeel altijd super vriendelijk en behulpzaam!

Kirsten | Veenendaal | 16-02-2024 |

10

Duidelijke site met een grote keuze uit hout in verschillende dikte tegen redelijke prijzen. De levering van het bestelde hout was snel. E.e.a. was netjes en accuraat gezaagd. Kortom als je hout nodig hebt is Opmaatzagen.nl een aanrader.

Rob | Twisk | 16-02-2024 |

10

De webshop is best handig. En het wordt keurig verwerkt. De mensen zijn erg vriendelijk als het komt ophalen.

P. | Veenendaal | 15-02-2024 |

9

Opnieuw een bestelling gedaan en ontvangen. Aandachtspunt blijft levering conform afspraak, omdat het om behoorlijk wat hout gaat is het fijn als je de levering kan begeleiden, hiervoor vrij genomen en dag later geleverd, gaat om verwachtingsmanagement. goed dat mag de pret niet drukken want hout wordt geleverd conform specificaties, maatvast, voorzien van stikker met benaming van het onderdeel en alle hoeken tegen beschadiging beschermd. Dat is toch wel een groot pluspunt van deze organisatie.

Reinier | Groningen | 15-02-2024 |

10

Betrouwbaar.

Evert | Bussum | 15-02-2024 |

10

Op maat kast als roomdevider, telefonisch gevraagd of afwerking aan achterkant mooi was, dit werd bevestigd. Helaas is elk onderdeel zichtbaar omdat afwerking niet 1 geheel is. Omdat ik niet helemaal tevreden was heeft opmaatzagen.nl gelijk telefonisch contact met mij opgenomen en ze hebben een goede oplossing bedacht en gaan dit ook leveren. Ik moet zeggen dat ik het bedrijf zeer professioneel vind en ben blij met de gedane geste en ook de snelheid van handelen. TOP!

Merel | Rhoon | 15-02-2024 |

10

Zeer prettige website met duidelijke instructievideo's. Ik ben niet iemand die dagelijks klust, maar met hulp van de video's van Ivonne heb ik mijn klus van hout uitkiezen tot installeren en afwerken helemaal zelf uitgevoerd! Opmaatzagen.nl is een van mijn favoriete thuiswinkelwebsites geworden :)

Dominique | Leiderdorp | 14-02-2024 |

6

Ordered for the convenience. Very happy with the product, just the prices are luxury level.

Lily | Amsterdam | 13-02-2024 |

10

Prima product geleverd. Maten exact aangehouden. Een meer dan tevreden klant.

Arno | Beek | 13-02-2024 |

10

Het bestellen was makkelijk, de prijs was goed, verzending ging vlot en alles was goed verpakt. We zijn enorm tevreden over het resultaat. De foto's volgen snel!

Stéphanie | Bunschoten-Spakenburg | 13-02-2024 |

Klacht of compliment

Ben je tevreden?

Als je tevreden bent over een van je bestellingen dan help je ons enorm met een online review! Het kost maar een paar seconden van je tijd en het helpt bij het vinden van nieuwe fans. Voel je niet verplicht, we worden wel heel blij van nieuwe reviews!

Beoordeling plaatsen
Klacht of suggestie voor verbetering?

Heb je een negatieve ervaring gehad? Problemen zijn er om opgelost te worden. Stuur daarom jouw klacht (het liefst met foto’s) naar klantenservice@OPMAATZAGEN.nl. We lossen het op. Altijd!

Ook suggesties of verbeteringen kun je sturen naar bovengenoemd e-mailadres. We willen onze webshop en service heel graag beter maken.

Stuur een email