Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten die eerder bij ons hebben besteld. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je per email een verzoek ons te laten weten wat je ervaring is. Lees hieronder wat anderen over ons zeggen.

Kiyoh

Wij hebben 1661 reviews in totaal

Lees hier meer over het verzamelen van reviews via Kiyoh

Klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10

10

Ik ben heel tevreden in mijn showroom voor de gezegd geperforeerde witte platen voor de mijn nieuwe led spiegels collectie op te hangen . De werk voor gezaagd platten was heel juist en proper . Ik zal aan mijn vrienden en familie aanraden. Alvast Bedankt voor perfect werk en snelle levering en betaalbare prijs.

Carbis | Oostende | 27-02-2024 |

8

Eenvoudige opgave van benodigde materialen en maatvoering. Levering volgens afspraak en in goede staat.

Armand | Rosmalen | 26-02-2024 |

10

Mooi materiaal, alles netjes gezaagd, ik had een aantal stroken in verstek laten zagen, paste allemaal perfect. Drie delen waren op een verkeerde maat gezaagd. Keurig reactie op mijn contactformulier en binnen drie dagen had ik de correcte delen al in huis. Alles is verpakt alsof het om porselein gaat. Ik heb nu een hele mooie kast in huis.

Edwin | Hellevoetsluis | 26-02-2024 |

10

.

Noëmi | Hilversum | 23-02-2024 |

10

Heel blij met onze bestelling bij opmaatzagen. Onze nieuwe kast staat te pronken in de woonkamer! Snelle levering, goede kwaliteit, niets op aan te merken!!

Noor | 's-Hertogenbosch | 23-02-2024 |

10

Enkele multiplex plankjes op maat laten zagen, super handig Bezorgkosten voor een klein projectje relatief hoog, hout kosten daarentegen relatief laag

Bob | Nijmegen | 22-02-2024 |

10

Een super mooi pakket, netjes afgeleverd. Kast staat nu een paar weken en we zijn er super blij mee, helemaal top. Hoogtepuntje: topkwaliteit communicatie - veel dank aan Ivonne die ons super leuk op de hoogte hield tijdens het proces en ervoor zorgde dat de leverdatum zelfs nog iets naar voren gehaald kon worden. Zeker niet voor het laatst een kast besteld hier :-).

Mark | Vianen | 22-02-2024 |

9

Eerder een grote wandkast gemaakt voor mijn zoon en nu thuis een aantal planken en bijpassend meubel met laden gemaakt. Beide keren snel en correct alles precies op de millimeter gekregen zoals aangevraagd. Het wordt ook door beleefde mensen bezorgd die het mee op de plek sjouwen en er voorzichtig mee omgaan. Er is veel keus, de website werkt erg handig en de communicatie is goed. De mogelijkheid labels aan te brengen is ook heel nuttig. Kortom, geweldige service. Ga hier vaker gebruik van maken.

Paul | Helmond | 22-02-2024 |

10

Zie boven

wim | Leidschendam | 21-02-2024 |

10

Ruime keuze aan hout soorten en altijd perfect op maat.

Marc | Waalre | 18-02-2024 |

Klacht of compliment

Ben je tevreden?

Als je tevreden bent over een van je bestellingen dan help je ons enorm met een online review! Het kost maar een paar seconden van je tijd en het helpt bij het vinden van nieuwe fans. Voel je niet verplicht, we worden wel heel blij van nieuwe reviews!

Beoordeling plaatsen
Klacht of suggestie voor verbetering?

Heb je een negatieve ervaring gehad? Problemen zijn er om opgelost te worden. Stuur daarom jouw klacht (het liefst met foto’s) naar klantenservice@OPMAATZAGEN.nl. We lossen het op. Altijd!

Ook suggesties of verbeteringen kun je sturen naar bovengenoemd e-mailadres. We willen onze webshop en service heel graag beter maken.

Stuur een email