Modern

Modern wonen is een stijl die draait om strakke lijnen, minimalistische details en een eigentijdse uitstraling. Ook symmetrie is een belangrijk detail dat je vaak terug ziet komen in een moderne woonkamer of woonkeuken. Als je van deze stijl houdt, dan is het maken van DIY projecten en meubels een geweldige manier om je interieur nog meer persoonlijkheid te geven. Upcycle je ruimte van een oude stijl, naar een moderne ruimte. 

Een van de leukste DIY projecten die je kunt maken voor een modern interieur is het maken van je eigen meubels. Denk hierbij aan een minimalistisch dressoir of een strakke eettafel. Onze TOSIZE Furniture lijn is budgetvriendelijk en ideaal om jouw moderne meubels samen te stellen. Ben jij handig en wil jij jouw eigen meubels maken? Door zelf je eigen meubels te maken, creëer je niet alleen unieke stukken, maar ook een gevoel van voldoening en trots.

Daarnaast kun je met DIY-projecten ook heel eenvoudig accessoires en decoraties maken die perfect passen bij de moderne stijl. Bijvoorbeeld, maak je eigen boekenplanken of schilderijen met felle kleuren. Zelfs het maken van een plantenhouder of een verlichtingssysteem kan je interieur een eigentijdse en stijlvolle uitstraling geven.

Een andere leuke DIY-tip is om materialen en meubels te recyclen. Denk hierbij aan IKEA hacks zoals het ombouwen van je IKEA Småstad of een oud TV meubel een nieuwe uitstraling te geven door een multiplex plank er op te monteren. Het upcyclen van oude spullen geeft je interieur een unieke uitstraling en draagt bij aan een duurzame levensstijl.

Maar laat je niet tegenhouden door andere creatieve ideeën: experimenteer met materialen en texturen. Het combineren van verschillende materialen zoals hout, kunststof, (plexi)glas en andere melamine meubelpanelen. Deze kunnen ook een moderne uitstraling geven aan je interieur. Of gebruik ons hout- en plaatmateriaal als basis en maak gebruik van stoffen zoals leer en fluweel om een warme en gezellige sfeer toe te voegen.

Kortom, als je van modern wonen houdt, dan zijn er talloze DIY projecten en ideeën om je interieur een persoonlijke touch te geven. Het maken van je eigen meubels en accessoires is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om je creativiteit te uiten en je interieur te personaliseren. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak je eigen moderne meubels en decoraties!