Zwevende TV-vakkenkast, door Monique

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Monique

Monique

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben een TV-vakkenkast laten maken met 9 vakken van MDF lakdraagfolie. Deze is zwevend opgehangen en voorzien van een verflaag. De TV is aan een extra achterwand opgehangen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Wij hebben besloten de kast "zwevend" op te hangen door een haaklat aan de bovenzijde en een stalen L-profiel aan de onderzijde te monteren. Alle snoeren/kabels zijn mooi weggewerkt middels TV-nis en een klein gaatje in de hoek voor het snoer van de lamp.

De kast is afgelakt in de kleur 61 Dons.

De werkbeschrijving was heel goed en alle onderdelen waren genummerd zodat het in elkaar zetten van de kast gemakkelijk ging. De kast was op de millimeter nauwkeurig gezaagd.Let op! 

Onze kasten zijn gemaakt om op de vloer te rusten. Monique heeft ervoor gekozen om de kast aan de wand te hangen, hiervoor heeft zij zelf een ophangsysteem verzorgd. Wij verzorgen geen ophangsysteem om de vakkenkasten op te hangen aan de wand.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

298,0 cm x 220,0 cm x 32,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken