Zelfgemaakt kruidenrek in een verticale tuin, door Roel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Roel

Roel

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een verticale tuin voor buiten, met bloemen en kruiden. Zes bakken om de planten in te zetten. Inclusief (semi)automatisch irrigatie systeem. Bak onderaan fungeert als waterbak met een pomp erin i.v.m. ontbreken vaste waterkraan.

Bloemen en kruidenrek zelf maken met betonplex

Bij een andere leverancier douglas planken besteld en zelf op maat gezaagd. De liggers goed afgemeten en onder 45 graden geschroefd! (handig om met twee personen te doen)

De achterwand is van betonplex; dit platmateriaal heb ik op maat laten zagen. De randen zijn met een rubber seal afgewerkt. Vervolgens de achterwand op de staanders vastgeschroefd.

In de bakken worteldoek en een irrigatiesysteem van Gardena (mircodrip systeem). De waterbak is van binnen afgewerkt met vijverfolie en kan open via een deksel. Het geheel via de betonplex (4mm) tegen de schuur geschroefd. Douglas is afgewerkt met HK Lazuur voor bescherming en tegen vergrijzing.

Een kruidenrek op maat

200,0 cm hoog , 170,0 cm breed, 20,0 cm diep.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken