Zelf een zwart aquariumkast maken, door Nick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Piet

Piet

NL

Gemiddeld

1 minuut

Zelf een zwart aquariumkast maken? Nick maakte van zwarte meubelpanelen met een matte afwerking deze stoere aquariumkast. Het monteren deed hij met lamellen. Benieuwd hoe deze kast te maken? Lees snel verder hoe Nick zijn aquariumkast realiseerde.

Omschrijving van Nick

Ik heb na (helaas) te zijn opgelicht, besloten om zelf de kast te maken voor mijn aquarium. Na diverse voorbeelden te hebben gezien op het internet ben ik zelf aan de slag gegaan!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb bij OPMAATZAGEN.nl afgewerkte meubelpanelen besteld op de exacte maten die ik had uitgerekend en getekend. Het werd heel goed verpakt geleverd, dus geen schades of nare verrassingen. Alle afmetingen waren perfect op maat en afgewerkt, dus de bouw kon beginnen! We hebben met een lamellenfrees alle verbindingen gemaakt en gelijmd. Ik heb gekozen voor een dichte achterwand en een dwars plankje aan de voorzijde voor meer stevigheid. De kast is nu helemaal naar wens en hoe ik hem voor ogen had, mooi strak zwart!

Afmetingen van mijn DIY project

75,0 cm breed, 80,0 cm hoog en 45,0 cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken