Thuiswinkel Waarborg

Werkkamer make-over met Fins vuren! Door Vincent

Werkkamer make-over met Fins vuren! Door Vincent
Werkkamer make-over met Fins vuren! Door Vincent
Werkkamer make-over met Fins vuren! Door Vincent
Werkkamer make-over met Fins vuren! Door Vincent

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

2 minuten

Makkelijk

Omschrijving

Een extra groot bureau om het thuiswerken fijner te maken en om meer ruimte te creëren voor werkmateriaal en een op maat gemaakte kast om diverse spullen in op te bergen.

Bureau en kast op maat

Eind 2020 keken we hier tegen 2 uitdagingen aan: minder 'ruimte' door de geboorte van onze dochter en een thuiswerkplek die nog niet voldoet aan onze eisen.

Daarom had ik besloten om een bureau te creëren die naast 2 beeldschermen ook nog genoeg ruimte gaf aan een extra laptop, papierwerk en een plant!
Ook kastruimte was nodig. We wilden de bordspellen van beneden gaan opbergen en ook administratie en andere rommeltjes makkelijker kwijt kunnen en (liefst) meer uit het zicht hebben.

Het bureau is 2 meter breed en 65,0 cm diep. Dat moest voldoende ruimte geven. Ik heb de schermen op een verhoging gezet, zodat mijn werkhouding beter is. Het frame heb ik ergens anders besteld. Ik wilde dat deze in hoogte verstelbaar is. Met dit eindresultaat ben ik zeer tevreden!

Voor de kast, heb ik bakken besteld voor de kleine rommeltjes en de maatvoering hiervan meegenomen in het ontwerp van de kast. Net zoals deze bakken, heb ik de maat van de ordners en de bordspellen meegenomen voor de maat van de kast. Door deze kast heb ik veel meer rust gecreëerd in onze woonkamer en genoeg ruimte om onze administratie bij elkaar te houden.

De afmetingen van het project

200,0 cm*65,0 cm
145,0 cm*100,0 cm*35,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Werken met OPMAATZAGEN.nl was ideaal. Ik had in mijn hoofd een idee voor een bureau en een op maat gemaakte kast, maar geen goed gereedschap. Ik heb goed gemeten en OPMAATZAGEN.nl levert precies de maten af die ik heb doorgegeven. Eindresultaat is top!

Wat anderen met Underlayment maakten

Geen resultaten gevonden