Werkkamer make-over met Fins vuren! Door Vincent

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Vincent

Vincent

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving

Een extra groot bureau om het thuiswerken fijner te maken en om meer ruimte te creëren voor werkmateriaal en een op maat gemaakte kast om diverse spullen in op te bergen.

Bureau en kast op maat

Eind 2020 keken we hier tegen 2 uitdagingen aan: minder 'ruimte' door de geboorte van onze dochter en een thuiswerkplek die nog niet voldoet aan onze eisen.

Daarom had ik besloten om een bureau te creëren die naast 2 beeldschermen ook nog genoeg ruimte gaf aan een extra laptop, papierwerk en een plant!
Ook kastruimte was nodig. We wilden de bordspellen van beneden gaan opbergen en ook administratie en andere rommeltjes makkelijker kwijt kunnen en (liefst) meer uit het zicht hebben.

Het bureau is 2 meter breed en 65,0 cm diep. Dat moest voldoende ruimte geven. Ik heb de schermen op een verhoging gezet, zodat mijn werkhouding beter is. Het frame heb ik ergens anders besteld. Ik wilde dat deze in hoogte verstelbaar is. Met dit eindresultaat ben ik zeer tevreden!

Voor de kast, heb ik bakken besteld voor de kleine rommeltjes en de maatvoering hiervan meegenomen in het ontwerp van de kast. Net zoals deze bakken, heb ik de maat van de ordners en de bordspellen meegenomen voor de maat van de kast. Door deze kast heb ik veel meer rust gecreëerd in onze woonkamer en genoeg ruimte om onze administratie bij elkaar te houden.

De afmetingen van het project

200,0 cm*65,0 cm
145,0 cm*100,0 cm*35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Vincent en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 389,15


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken