Vakkenkast met speels effect met verlichting, door Astrid

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Astrid

Astrid

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Wandmeubel inclusief verlichting met verschillende formaat vakken en een aantal dichte deurtjes. Achter de gesloten deurtjes zitten in 3 van de onderste vakken nog een legplank.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Na het meten een schets gemaakt, gespeeld met de verschillende vakken, vervolgens een offerte laten maken. Schets nog wat bijgewerkt en besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Na wat advies vanuit OPMAATZAGEN.nl nog een extra staander toegevoegd ter versteviging en plankjes toe laten voegen in 3 van de vakken onderaan. Na levering in elkaar gezet met werktekening ernaast. Dit ging perfect en was goed te doen. Mijn man heeft daarna 4 lampjes in de kast gemaakt. Het MDF hebben we daarna met St. Marc schoongemaakt, licht geschuurd en vervolgens 2 tot 3 keer in de grondverf gezet. Goed laten drogen en afgelakt met 2 lagen, waarbij de achtergrond een andere kleur heeft gekregen voor een speels effect.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

290,0 bij 250,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken