Prachtige symmetrische vakkenkast voor in de woonkamer MDF, door Xander

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Xander

Xander

NL

Makkelijk

2 minuten

Xander deelt zijn project van het creëren van een prachtige symmetrische vakkenkast voor de woonkamer met MDF. Hij deelt gedetailleerde stappen en handige tips om dit opvallende meubel te realiseren. Met zijn DIY-aanpak heeft Xander een functionele en esthetisch aantrekkelijke kast gemaakt, perfect voor het organiseren en tentoonstellen van items. Volg zijn stappen en maak je eigen symmetrische vakkenkast voor een eigentijdse en georganiseerde woonruimte.

Omschrijving van Xander

We hebben online een mooie kast voor in de woonkamer samengesteld. We hebben veel kasten en dressoirs bekeken in verschillende woonwinkels, maar konden geen mooie vinden. Toevallig zijn we bij OPMAATZAGEN.nl terecht gekomen en daar dus onze kast besteld zoals wij het ontwerp in gedachten hadden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het pakket van 265 kilo werd bij de voordeur afgeleverd. Ik schrok eerlijk gezegd wel van de hoeveelheid planken, maar achteraf viel het erg mee! Binnen hebben alles op volgorde gelegd (dat is wel een tip!) waarna we de kast in elkaar hebben gezet. Dat heeft een kleine twee uur gekost en ging best gemakkelijk. Daarna een paar plekken geplamuurd en in de grondverf gezet. Daarna nog twee keer gelakt in de kleur die wij graag wilden. Dat kost eerlijk gezegd wel wat moeite en veel tijd, maar we zijn superblij met het resultaat!

Afmetingen van mijn DIY project

2.20 meter breed en 2.50 meter hoog

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1 item in totaal

€ 1.586,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken