MDF lakdraagfolie vakkenkasten naast schouw, door Lars

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Lars

Lars

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Twee vakkenkasten naast de schouw met onderin opberg ruimte achter de deurtjes voor multimedia. Kabels van de tv zitten verwerkt in de schouw dus hier is nu niets meer van te zien.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik ben begonnen met het goed meten van de muren. Eerst of alles waterpas was en haaks. Dit leek redelijk te kloppen. Daarna alles goed ingemeten via de werkbeschrijving van opmaatzagen.nl.
Dus ook de voorgeschreven speling die opmaatzagen.nl opgeeft en dit is geen overbodige luxe ben ik achter gekomen. Er zit altijd wel ergens een beetje verschil in het stucwerk of in de hoogte van het plafond.

Verder heb ik ervoor gekozen om de plinten ook uit de kast te laten zagen. Dit is wel een erg mooie oplossing moet ik zeggen waar ik nog niet bekend mee was voorheen. Het in elkaar zetten van de kasten viel erg mee. Je moet alleen wel echt even met twee mensen zijn zeker als de kasten erg hoog en smal zijn. Maar het is echt een fluitje van een cent. Alles is netjes genummerd en met de tekening erbij is het echt superhelder allemaal.

Het bestellen was ook super makkelijk, ik had zelf een schets gemaakt en nog een aantal vragen deze heb ik gemaild en er werd met 2 dagen contact met me opgenomen en alles heel duidelijk uitgelegd wat wel en wat niet kon. Ik heb daarop besloten om de kasten te bestellen. Ik ben nog eenmaal gebeld door de tekenafdeling met een aantal kleine vragen, meer van of ik rekening had gehouden met bepaalde dingen en de aangeven speling zoals voorgeschreven staat bij OPMAATZAGEN.nl. Er werd gevraagd of ik nog 1 maal goed de maten wilde controleren voor de kast in productie ging, maar dit klopte allemaal. Ik kreeg de kasten na ongeveer 10 werkdagen keurig netjes thuis geleverd door twee hele aardige en nette bezorgers. Er werd eerst netjes een verhuisdeken neergelegd waarna ze alle stukken daar op legden. Echt een aanrader van A tot Z helemaal geregeld. Complimenten voor het team van opmaatzagen.nl

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Hoogte: 258,5 cm x Breedte 131,4 cm x Diepte 50,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken