Maatwerk wandkast met geschakeld bureau van MDF Blank, door Evelien

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Evelien

Evelien

NL

Makkelijk

2 minuten

Samenvatting

Evelien heeft deze strakke maatwerk kast van MDF Blank ontworpen en door ons op maat laten zagen. Lees hier meer over het eindresultaat!

Evelien heeft deze strakke maatwerk kast van MDF Blank ontworpen en door ons op maat laten zagen. Lees hier meer over het eindresultaat!

De kast van Evelien

Evelien heeft deze vakkenkast zelf ontworpen en door ons op maat laten zagen van MDF Blank. Vervolgens heeft ze zelf de kast thuis in elkaar gezet en wit geschilderd. De maatwerk kast is vrij groot en biedt daardoor genoeg ruimte voor allerlei spullen. Een mooi detail aan de kast is dat er uitsparingen zijn voor de plinten. Hierdoor staat de kast mooi tegen de wand en worden de plinten strak weggewerkt!

De kast heeft zowel open als gesloten vakken. Hierdoor heb je ruimte voor spullen die je in het zicht wil houden én spullen die je liever achter een deurtje wilt hebben. De deuren bij deze kast zijn voorzien van een push-to-open systeem. Dit houdt in dat de deurtjes opengaan als je er tegenaan duwt. Je hebt daarom geen greepjes meer nodig, waardoor het uiterlijk van de kast mooi strak blijft!

Een kast maken van MDF Blank

Evelien heeft haar maatwerk kast laten maken van MDF Blank, dit is de basisvariant van MDF. MDF Blank dient voor gebruik behandeld te worden, wat je kunt doen door het materiaal eerste goed te gronden en daarna af te lakken of te schilderen in de gewenste kleur. Doordat het materiaal nog niet is behandeld kan je dat helemaal naar eigen smaak doen!

Bekijk MDF Blank in de webshop

Het eindresultaat

Evelien heeft ervoor gekozen om haar maatwerk kast wit te verven. Een goede keus! Omdat de kast zo groot is en een aardig deel van de ruimte opneemt is een lichte kleur een goede keus. Zo houd je de ruimte ook lekker licht.

Wil jij ook zelf een kast ontwerpen en op maat laten maken? Dat kan, heel eenvoudig zelfs! Je tekent je kast uit op ons schetspapier, zet alle specificaties in onze maatwerk configurator
en je ziet gelijk je prijs! Ben je tevreden met je ontwerp? Dan kun je jouw kast direct bestellen. Wij zagen alles voor je op maat en kunnen jouw kast al vanaf enkele weken, als handig bouwpakket, bij je thuisbezorgen!

Bestel jouw maatwerk kast online!
Download ons schetspapier

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken