Inbouwkast, door Asabi

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Inbouwkast voor kantoorspullen, boeken en decoratie met onderin 3 vakken met deurtjes voor extra opbergruimte. In de nis met allemaal scheve muren (oud huis) was een oplossing op maat nodig.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

De reeds op maat gezaagde staanders en liggers zijn eerst afgetekend, voorgeboord en strak wit gelakt (2x) en daarna gemakkelijk aan elkaar bevestigd met schroeven met behulp van een 90 graden hoek. Voor de stevigheid ook een achterwandje vast geschroefd achter de onderste vakken (waar een deurtje voor zou komen). Vantevoren zijn vast gaten geboord voor de scharnieren in de staanders voor de kastdeurtjes. De gehele constructie staat op een onderplaat met stelpootjes om het gewicht te verdelen over onze scheve vloer.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

270,0 cm x 210,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken