Een STULPR wandkast van MDF met TV-nis, door Angela

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Angela

Angela

NL

Makkelijk

1 minuut

Angela laat zien hoe zelf een een STULPR wandkast op maat heeft ontworpen. Ze heeft gekozen voor MDF lakdraagfolie, zodat ze de kast zelf in haar favoriete kleur kan schilderen. Ze heeft een persoonlijke touch aan de kast toegevoegd door te werken met akoestische panelen. Het resultaat mag er zijn!

Omschrijving van Angela

Een STULPR wandkast met vakken zonder achterwand. Antraciet met blank eiken frontjes. Zelf antraciet geverfd. Onderin lades en deurtjes. De akoestische panelen zelf aan de kast toegevoegd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We zijn met het ontwerp naar de showroom gegaan. Hier hebben ze voorbeelden van de verschillende materialen staan. We hebben gekozen voor de basis MDF met lakdraagfolie. Is makkelijk als je de kast een keer een anderen kleur wil geven. De frontjes zijn van licht eik. De levering van de kast was er snel. Eerst heb ik de kast een keer geschilderd. En toen in elkaar gezet. Daarna nog een keer schilderen en de frontjes en lades monteren. Het was allemaal goed geschreven

Afmetingen van mijn DIY project

467,0 x226,0 x 36,0

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken