Een lichtblauwe geschilderde TOSIZE Furniture kast, door Marije

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Marije

Marije

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY project deelt Marije haar ervaring met het zelf ontwerpen, monteren en schilderen van een TOSIZE Furniture vakkenkast op maat. Doordat ze heeft gekozen voor MDF kon ze kast maatwerk kast in een mooie lichtblauwe kleur schilderen. Wat perfect past bij de rest van haar interieur.

Omschrijving van Marije

Op Instagram kwam ik de pagina meubels op maat van TOSIZE Furniture tegen. Ik was gelijk weg van het concept. Een kast helemaal naar eigen wens: maat, indeling en kleur.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Via de website kan je je eigen kast ontwerpen. Wij zijn eerst nog naar de showroom geweest om een kijkje te nemen, vervolgens hebben we samen met Yvonne een kast ontworpen. De onderdelen van de kast werd netjes en goed verpakt thuisbezorgd. De handleiding was voor zien van nummers die ook op de onderdelen stonden, daardoor was de kast goed in elkaar te zetten. Eerst hebben we de kast schoon gemaakt, de naden dicht gekit en toen in de grondverf gezet en daarna 2x in de lak gezet. De deurtjes en de planken hebben we daarna gemonteerd.

Afmetingen van mijn DIY project

240,0 cm
220,0 cm
40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.463,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken