Maatwerk vakkenkast, door Justin

2 minuten
Like deze post!

Een maatwerk vakkenkast is een aanvulling op ieder interieur. Justin heeft het ontwerp van deze kast bepaald op basis van de ruimte. Heel zorgvuldig heeft hij een schets gemaakt van zijn wensen. Hij vertrouwde het zaagwerk en het monteren van de softclose en push-to-open scharnieren toe aan OPMAATZAGEN.nl. Het resultaat? Dat mag gezien worden. Justin heeft de vakkenkast geschilderd in twee lichte kleurtinten voor een speels effect.

Ga direct naar:

Bouwtekening vakkenkast

Om tot een uniek ontwerp te komen kun jij je laten inspireren door het ontwerp van Justin. Ook kun je de andere vakkenkasten bekijken die ontworpen zijn door onze creatieve klanten. Krijg je er geen genoeg van? Bekijk dan het meubelassortiment van OPMAATZAGEN.nl. Deze ontwerpen zijn alvast door onze klus-expert uitgedacht. Wil je de afmetingen aanpassen? Dat kan natuurlijk. Voeg het meubel toe aan je winkelmand en bepaal de juiste afmetingen voor jouw maatwerk vakkenkast. Het is wel verstandig om een schets op schaal te maken, om te beoordelen of de verhoudingen goed zijn.

Wanneer je tevreden bent over de bouwtekening van je vakkenkast, dan kun je het materiaal door ons op maat laten zagen. Onze zaagspecialisten plaatsen de scharnieren en bereiden de andere opties voor. Bij elke kast worden de randen licht afgerond, voor een subtiele uitstraling van de kast.

Materiaal meubel op maat

De meubels bieden wij in verschillende houtsoorten aan, bijvoorbeeld MDF Lakdraag, MDF Zwart V313, OSB3, Multiplex en Underlayment. Zo is er voor iedereen een variant te vinden die passend is. Ook kun je de kast zelf aflakken in de kleur die het beste past bij jouw interieur. Michiel en Julia schilderde de kast bijvoorbeeld volledig in een grijs-groene kleur en Marlies werkte alleen de binnenzijdes van de kast af in een diep blauwe kleur. Mooi resultaat toch?!

Montage vakkenkast

Jouw vakkenkast wordt geleverd als handig bouwpakket. De onderdelen worden genummerd en zorgvuldig verpakt, vervolgens kies je zelf een bezorgdag die jou uitkomt. Dit kan al binnen 10 werkdagen! Verder vooruit plannen kan natuurlijk ook. De montage is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. Dat is écht handig! Bekijk hoe eenvoudig de montage is in deze video.

Bestel de kast van Justin

Vind je de kast van Justin ook zo mooi? Dan kun je de kast die hij heeft ontworpen zelf ook bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>