• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Ons verhaal

Met professioneel gezaagd hout en plaatmateriaal maakt dé online zagerij OPMAATZAGEN.nl klussen makkelijk en leuk. Je bestelt eenvoudig het materiaal met de afwerking die je nodig hebt en we bezorgen het razendsnel bij je thuis. Dat is écht handig!

Hoe het allemaal begon

We zagen (jawel!) dat je voor professioneel gezaagd hout en plaatmateriaal eigenlijk niet bij een bouwmarkt terecht kan en een interieurbouwer niet op je zit te wachten. Maar wat als je wel een mooie klus te maken hebt en niet over de juiste machines beschikt? Of meerdere klussen tegelijk aan het uitvoeren bent en niet telkens je apparatuur wil verplaatsen? Probeer groot plaatmateriaal zelf maar eens nauwkeurig recht te zagen, daar heb je thuis niet het gereedschap voor! Dan hebben we het nog niet eens gehad over de meeste auto’s waar plaatmateriaal überhaupt niet in past en bouwmarkten waar het aan kennis over hout ontbreekt. Voor ons was het duidelijk: tijd voor vernieuwing in zaagland!

Dé online zagerij

Eind 2016 hebben we de eerste versie van onze webshop gelanceerd en inmiddels zijn al tienduizenden orders verwerkt. Zowel particulieren als (bouw)professionals weten ons te vinden. Met de eenvoudig te gebruiken besteltool heb je in een paar klikken de materialen voor jouw klus verzameld en binnen no-time staat de bezorger, mét het op maat gezaagde hout, bij jou op de stoep (of op de klus!). Ook voor kasten op maat kun je bij ons terecht. Vanuit onze eigen zagerij in Veenendaal, met showroom, helpen we dagelijkse vele (professionele) klussers in Nederland en België. Met ons computergestuurde machinepark maken we professioneel zaagwerk beschikbaar voor iedereen. Kortom; wij maken klussen een stuk leuker én vooral makkelijker!

Echte service

Met een gemiddeld klantcijfer van een 9.5 maken we al veel mensen blij! Dat is gaaf, maar we willen onszelf blijven verbeteren en de verwachting van élke klant overtreffen. Feedback nemen we daarom super serieus; we doen er écht iets mee! Op ons klus en inspiratieblog laten we je met handige video’s, uitleg over het assortiment en met talloze voorbeelden van klanten zien wat je allemaal kunt maken. De webshop is in constante ontwikkeling, we krijgen steeds meer machines en het assortiment wordt steeds verder uitgebreid.

Heb je tips voor ons of te gekke foto’s van jouw klus om anderen mee te inspireren? Ik ontvang ze graag!

Ontdek zelf het gemak van OPMAATZAGEN.nl.

Met vriendelijke groet,

Bauke
Oprichter van dé online zagerij
Bauke@OPMAATZAGEN.nl