Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten die eerder bij ons hebben besteld. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je per email een verzoek ons te laten weten wat je ervaring is. Lees hieronder wat anderen over ons zeggen.

Kiyoh

Wij hebben 1722 reviews in totaal

Lees hier meer over het verzamelen van reviews via Kiyoh

Klanten beoordelen ons met een 9.3 / 10

10

Snel geleverd , keurig op maat gezaagd en voor een zeer scherpe prijs !

Cor | Alphen aan den Rijn | 30-06-2018 |

10

Zwart MDF besteld met verstek kanten, werd onverpakt geleverd en bezorgd waardoor diverse planken beschadigd waren. Mail gestuurd met foto's en kreeg netjes en snel een mail terug dat alle beschadigde delen kosteloos opnieuw worden geleverd. Dit keer wel verpakt, we maken allemaal wel eens een fout maar het gaat om de manier van oplossen en die is meer dan een 10 waard !!!

Willems | Boskoop | 28-06-2018 |

10

Ik was eerder al erg positief over opmaatzagen. Perfect plaatmateriaal, uitstekend op maat. Deze keer had de bezorger kennelijk lomp gedaan en een paar plaatjes stuk gemaakt (pakket laten vallen denk ik). De klantenservice heeft dat perfect opgelost! Zeer positieve ervaring wederom. Mag ik zes sterren geven?

David | Utrecht | 26-06-2018 |

10

Eenvoudig bestellen Goede prijs Perfect op maat gezaagd Afhalen mogelijk en allerlei handige toebehoren zoals steuntjes en schroeven ook leverbaar Vriendelijke service

| | 21-06-2018 |

10

Zeer snelle service en levering. Bij het bestellen van een extra stuk dat ik vergeten was werden de verzendkosten terugbetaald en de bestellingen samengevoegd. Super service dus met een vlotte communicatie.

Frederik | Mortsel - België | 20-06-2018 |

10

Goed advies en prima service. Levering was er snel en het gezaagde materiaal voldeed prima.

Maurice | Leiden | 20-06-2018 |

10

Uitstekend bedrijf. Let op bij het vergelijken van prijzen per m2 met die van een bouwmarkt. De prijzen van Opmaatzagen liggen hoger, maar je betaalt bij hen alleen voor de m2 die je afneemt, niet voor de afvalstukken.

Frank | Baarle-Nassau | 19-06-2018 |

8

Supergemakkelijk bestelling plaatsen en secuur op maat gezaagd hout thuis laten bezorgen.

Hans | Hoofddorp | 19-06-2018 |

10

Kwaliteit van het gezaagde hout is perfect. Hierdoor kan ik mijn meubelen sneller in elkaar zetten zonder al te veel nabewerking te hoeven doen. Keuze mogelijkheden op de website zijn enorm.

ByMaes Dezign | Oosterhout | 30-05-2018 |

9

Fraaie website, snelle levering.

Joost | Utrecht | 24-05-2018 |

Klacht of compliment

Ben je tevreden?

Als je tevreden bent over een van je bestellingen dan help je ons enorm met een online review! Het kost maar een paar seconden van je tijd en het helpt bij het vinden van nieuwe fans. Voel je niet verplicht, we worden wel heel blij van nieuwe reviews!

Beoordeling plaatsen
Klacht of suggestie voor verbetering?

Heb je een negatieve ervaring gehad? Problemen zijn er om opgelost te worden. Stuur daarom jouw klacht (het liefst met foto’s) naar klantenservice@OPMAATZAGEN.nl. We lossen het op. Altijd!

Ook suggesties of verbeteringen kun je sturen naar bovengenoemd e-mailadres. We willen onze webshop en service heel graag beter maken.

Stuur een email