Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten die eerder bij ons hebben besteld. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je per email een verzoek ons te laten weten wat je ervaring is. Lees hieronder wat anderen over ons zeggen.

Kiyoh

Wij hebben 1659 reviews in totaal

Lees hier meer over het verzamelen van reviews via Kiyoh

Klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10

10

Kwaliteit van het gezaagde hout is perfect. Hierdoor kan ik mijn meubelen sneller in elkaar zetten zonder al te veel nabewerking te hoeven doen. Keuze mogelijkheden op de website zijn enorm.

ByMaes Dezign | Oosterhout | 30-05-2018 |

9

Fraaie website, snelle levering.

Joost | Utrecht | 24-05-2018 |

9

Alles precies op maat en zoals besteld afgeleverd. Keurig binnen gebracht. Website werkt super eenvoudig en helder.

Jelle Krijnders | Horst | 23-05-2018 |

8

Gewoon gedaan wat ze zeggen dat ze doen. Maatvast en op tijd geleverd.

Herman | Leiden | 22-05-2018 |

10

Goede betaalbare service. Alles perfect haaks en op maat, zonder enige beschadiging bezorgd.

Johan | Lopik | 16-05-2018 |

9

Makkelijk, snel en goed geprijsd! En snelle levering!!

C Chan | Amsterdam | 10-05-2018 |

8

underlayment perfect op maat gezaagd. Afhalen ging lekker snel.

Gertjan | Wageningen | 09-05-2018 |

10

Ik nam een proef op de som en vroeg een plaatselijke bouwmarkt naar de prijs voor multiplex hardhout, 22 mm. Kosten: € 99,- De reden: je betaalt de hele plaat. Bij Op maat zagen betaal je alleen voor het gedeelte dat je nodig hebt. Dat is voordelig! En het wordt ook nog eens voor je gezaagd. Kosten: € 41,18.

| | 04-05-2018 |

10

Helemaal top! Kon het werk zo als bouwpakket in elkaar zetten.

Maurice | Delft | 03-05-2018 |

10

Ontzettend goede kwaliteit van hout tegen een (vind ik) vrij lage prijs. Een ontzettend mooie kast gebouwd! en inderdaad alles was tot op de mm nauwkeurig! De levering verliep ook fantastisch, keurig een belletje van tevoren, leuk personeel en ze hebben het allemaal naar boven gebracht (4 trappen) Echt niets dan lof.

Ilse Gosliga | Leeuwarden | 25-04-2018 |

Klacht of compliment

Ben je tevreden?

Als je tevreden bent over een van je bestellingen dan help je ons enorm met een online review! Het kost maar een paar seconden van je tijd en het helpt bij het vinden van nieuwe fans. Voel je niet verplicht, we worden wel heel blij van nieuwe reviews!

Beoordeling plaatsen
Klacht of suggestie voor verbetering?

Heb je een negatieve ervaring gehad? Problemen zijn er om opgelost te worden. Stuur daarom jouw klacht (het liefst met foto’s) naar klantenservice@OPMAATZAGEN.nl. We lossen het op. Altijd!

Ook suggesties of verbeteringen kun je sturen naar bovengenoemd e-mailadres. We willen onze webshop en service heel graag beter maken.

Stuur een email