Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten die eerder bij ons hebben besteld. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je per email een verzoek ons te laten weten wat je ervaring is. Lees hieronder wat anderen over ons zeggen.

Kiyoh

Wij hebben 1659 reviews in totaal

Lees hier meer over het verzamelen van reviews via Kiyoh

Klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10

10

Snelle levering en toen er wat mis bleek met de bestelling is dit heel goed opgelost door de goed te bereiken klantenservice.

Victor | Breda | 24-09-2018 |

9

Zeer snelle levering, goed verpakt. Tot op de mm precies gezaagd. Product precies zoals omschreven. Zeer aan te bevelen.

Fred | Maastricht | 23-09-2018 |

9

Naast op maat zagen ook de keuze uit meerdere vormen van bewerking

René | Nieuwerkerk aan den IJssel | 23-09-2018 |

10

Nette en snelle levering.

Niels | Uitgeest | 22-09-2018 |

10

Super

Hans | Haaren | 20-09-2018 |

10

Snel leveren, goede check, perfect de wens uitgevoerd

Koos van der Meij | Leersum | 20-09-2018 |

10

Super snelle service en precies op maat!

Specsavers | Tilburg | 20-09-2018 |

10

Snel geleverd. Superstrak zaagwerk op de millimeter nauwkeurig.

R.P. Osseweyer/ Trilobiet ID | Rotterdam | 19-09-2018 |

10

Snelle service, prima plankjes, vriendelijk klantcontact

Matthis | Woerden | 18-09-2018 |

10

Wij hebben zelf grote MDF platen op maat laten zagen en de zijkanten laten afronden. Het bestellen was eenvoudig en de bezorging was super snel. Bij de bezorging werden de platen door de bezorgers naar binnen gebracht. Ondanks dat dit best even passen en meten was in ons huis. De platen zagen er goed en onbeschadigd uit, waardoor we er een prachtkast van hebben weten te maken.

| | 18-09-2018 |

Klacht of compliment

Ben je tevreden?

Als je tevreden bent over een van je bestellingen dan help je ons enorm met een online review! Het kost maar een paar seconden van je tijd en het helpt bij het vinden van nieuwe fans. Voel je niet verplicht, we worden wel heel blij van nieuwe reviews!

Beoordeling plaatsen
Klacht of suggestie voor verbetering?

Heb je een negatieve ervaring gehad? Problemen zijn er om opgelost te worden. Stuur daarom jouw klacht (het liefst met foto’s) naar klantenservice@OPMAATZAGEN.nl. We lossen het op. Altijd!

Ook suggesties of verbeteringen kun je sturen naar bovengenoemd e-mailadres. We willen onze webshop en service heel graag beter maken.

Stuur een email