Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.

Meubelcollectie

Wanneer je een meubel uit onze meubelcollectie bestelt, ontvang je deze als een handig bouwpakket. Het pakket is voorzien van een duidelijke handleiding, zodat je zelf het pakket in elkaar kunt zetten. Ook zonder timmermansoog of technische kennis! Je krijgt een compleet installatiepakket met voldoende schroeven en pluggen, zodat je direct aan de slag kunt.

Bij OPMAATZAGEN.nl vind je verschillende meubel-lijnen, namelijk OPMAATZAGEN meubels en kasten van OPMAATZAGEN by Raffito. 

OPMAATZAGEN meubels
OPMAATZAGEN meubels zijn meubels die wij in onze zagerij helemaal op maat voor je zagen. We bieden verschillende soorten meubels aan in onze collectie en je kunt ook een eigen ontworpen OPMAATZAGEN meubel op maat bestellen. Meer informatie over OPMAATZAGEN meubels vind je hier .

Raffito kasten
De kasten die wij leveren in samenwerking met Raffito zijn van hoge kwaliteit. Deze kasten zijn beschikbaar in veel indelingen en decoren. In ons assortiment vind je verschillende inloopkasten en schuifdeurkasten. Je kunt ook zelf een Raffito kast samenstellen met de handige configurator. Wil je meer weten over onze Raffito kasten? Lees dan hier verder!

Bekijk onze meubelcollectie

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, e.d.
  • Binnen 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-