Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.

Maatwerk meubels van OPMAATZAGEN.nl

Bestel jouw eigen meubelontwerp heel eenvoudig online en wij leveren deze binnen 15 werkdagen bij je thuis. Een mooie aanvulling voor ieder interieur!

Het werkt heel eenvoudig. Je maakt eerst een schets van jouw zelf ontworpen meubel. Het is handig om eerst de tips voor maatwerk meubels te lezen. Zo weet je direct welke opties wel en niet mogelijk zijn. Je kunt gebruik maken van onze voorbeeldschets. Het maakt hierbij niet uit als de verhoudingen niet helemaal kloppen, het gaat erom dat wij de indeling en de maatvoering goed kunnen zien.

Je kunt jouw meubel laten maken in vier verschillende houtsoorten. We gebruiken een materiaaldikte van 9 mm, waarvan we holle planken maken die stevig zijn en toch licht van gewicht. Om deze mooi en sterk te krijgen, is de minimale dikte van de staande en liggende delen 5,0 cm.

Alle randen worden afgerond met een radius van 2 mm. Dit zorgt ervoor dat de randen niet meer scherp zijn en de verf uiteindelijk beter hecht. De radius van 2 mm is niet groot, waardoor het geheel er nog steeds strak uit blijft zien. Je kunt kiezen voor deuren, legplanken, lades, kleppen en open vakken. Al het beslag wordt al voorgemonteerd, dus je hoeft de kast alleen nog maar in elkaar te schuiven en klikken! En daarna zelf nog aflakken. Meer informatie lees je op onze pagina voor maatwerk meubels . Wil je tips lezen voor het mooi en egaal schilderen van jouw kast? Kijk dan ook naar onze klustips.

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, e.d.
  • Binnen 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-