Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Een maatwerk meubel bestellen

Bestel jouw eigen meubelontwerp heel eenvoudig online en wij leveren deze binnen enkele weken bij je thuis. Een mooie aanvulling voor ieder interieur!

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. We hebben een aantal artikelen voor je geschreven welke je stap voor stap uitleggen wat er nodig is om een maatwerk meubel te bestellen.

Na het bestellen

Elk maatwerk meubel wordt met een maatwerk handleiding en installatie pakket geleverd. Na het bestellen zet één van onze meubel experts jouw maatwerk schets om naar een digitale werktekening. Deze werktekening zullen we mailen en na jouw akkoord gaat de kast pas in productie. Dus het is geen probleem wanneer jouw tekening niet helemaal in verhouding is, wij zullen deze nog nakijken en ervoor zorgen dat jij een goed beeld krijgt van je meubel!

Zet heel eenvoudig jouw meubel in elkaar!

De montage van onze meubels is heel eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Jouw vakkenkast wordt geleverd als handig bouwpakket. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. De scharnieren en het push-to-open systeem zijn zelfs al voorgemonteerd. De planken zijn genummerd en schuif je met de werktekening erbij zo in elkaar. Om een indruk te krijgen van hoe dat in zijn werk gaat, kun je de volgende video’s bekijken.

 

 

Andere handige pagina's of documenten:

Download:  

Tekst & uitleg: Diverse voorbeeldvideo's met onze vakkenkast expert Ivonne