Een maatwerk meubel bestellen

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

Bestel jouw eigen meubelontwerp heel eenvoudig online en wij leveren deze binnen enkele weken bij je thuis. Een mooie aanvulling voor ieder interieur!

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. We hebben een aantal artikelen voor je geschreven welke je stap voor stap uitleggen wat er nodig is om een maatwerk meubel te bestellen.

Na het bestellen

Elk maatwerk meubel wordt met een maatwerk handleiding en installatie pakket geleverd. Na het bestellen zet één van onze meubel experts jouw maatwerk schets om naar een digitale werktekening. Deze werktekening zullen we mailen en na jouw akkoord gaat de kast pas in productie. Dus het is geen probleem wanneer jouw tekening niet helemaal in verhouding is, wij zullen deze nog nakijken en ervoor zorgen dat jij een goed beeld krijgt van je meubel!

Zet heel eenvoudig jouw meubel in elkaar!

De montage van onze meubels is heel eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Jouw vakkenkast wordt geleverd als handig bouwpakket. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. De scharnieren en het push-to-open systeem zijn zelfs al voorgemonteerd. De planken zijn genummerd en schuif je met de werktekening erbij zo in elkaar. Om een indruk te krijgen van hoe dat in zijn werk gaat, kun je de volgende video’s bekijken.

 

 

Andere handige pagina's of documenten:

Download:  Voorbeeldschets

Tekst & uitleg: Diverse voorbeeldvideo's met onze vakkenkast expert Ivonne

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Ja, die hebben we! Wanneer je een meubel configureert kan je in de laatste stap aangeven of je het meubel gemonteerd wilt hebben. De kosten hiervoor zijn 895,- euro incl. BTW. 

Met c.a. 15 werkdagen na het goedkeuren van de digitale werktekening nemen contact op en spreken we gezamenlijk een datum en tijdstip af. Afhankelijk van de grootte van je kast hebben we 2 tot 4 uur nodig.

Bij gespoten meubels is montage altijd verplicht.

Maak het jezelf makkelijk en ga voor een meubel van MDF lakdraagfolie. Dit plaatmateriaal hoef je niet meer te gronden en is makkelijk af te lakken. Ook MDF Blank is een mooie basis wanneer je je meubel zelf af wilt werken. 

Wil je een meubel met een houtstructuur? Dan zijn multiplex, underlayment, OSB en gefineerd plaatmateriaal de beste opties. Elk plaatmateriaal heeft een unieke uitstraling.

Bekijk onze maatwerk vakkenkasten