Buffetkast EEF geeft jouw spullen een prachtplekje

Op zoek naar een moderne buffetkast voor in jouw huis? Zoek niet verder dan buffetkast EEF! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder!

Wie is EEF?

EEF is een stoere buffetkast uit onze meubelcollectie. Deze collectie bestaat uit unieke meubels die wij zelf ontwerpen en op maat zagen in onze zagerij. EEF is een flinke buffetkast die dankzij het diepteverschil een speels uiterlijk heeft. EEF is direct online te bestellen, net als al de andere kasten in onze meubelcollectie. Als je EEF wilt aanpassen zodat ze perfect past in jouw interieur kan dat ook. Tijdens het bestelproces kun je namelijk ervoor kiezen om de maten en indeling aan te passen. Dit doe je in onze configurator, waarmee je ook een kast op maat kan ontwerpen!

Bekijk onze meubelcollectie

De kracht van EEF

Buffetkast EEF is een unieke kast in ons assortiment. Het diepteverschil tussen de open en gesloten vakken is alleen bij EEF terug te vinden. Daarnaast zijn de open vakken op een bijzondere manier ingedeeld, waardoor de kast een vrolijk uiterlijk heeft en op een unieke manier in te delen is. We zetten alle eigenschappen van EEF op een rijtje:

Speels diepteverschil

Zoals hierboven al is gezegd heeft EEF een diepteverschil tussen de gesloten en open vakken. De open vakken liggen namelijk wat dieper in de kast dan de gesloten vakken. Het gevolg is een richel voor de open vakken waar ook dingen kunnen worden geplaatst. Dit maakt dat EEF een ideale buffetkast is, aangezien je daar eenvoudig tijdelijk de potten en pannen kan neerzetten die je nodig hebt voor de maaltijd.

Ruime vakken

De open vakken bij de bovenste helft van de kast zijn speels vormgegeven. Er zijn vakken in verschillende afmetingen. Er zijn brede, lage vakken waar bijvoorbeeld allerlei glazen kunnen worden opgeborgen en hoge vakken waar borden en schalen goed kunnen staan. Het vak rechtsboven heeft zelfs ruimte voor een spotje aan de bovenkant! Hierdoor kun jij je mooiste servies een plaatsje geven in de spotlight.

Strakke deurtjes

De onderste vakken zijn gesloten, in dit geval met deurtjes. Deze deurtjes hebben geen greepjes en kunnen open worden gemaakt met het push-to-open systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je deurtjes open kunt doen door er simpelweg tegenaan te duwen. Als je ze wilt sluiten duw je er gewoon weer tegenaan en vallen de deurtjes weer netjes in de kast. Hierdoor hebben de deurtjes geen greepjes nodig en blijft het uiterlijk van de deurtjes mooi strak. De scharnieren die gebruikt zijn bij deze deurtjes zie je ook vaak terug in keukens. Deze scharnieren hebben meerdere standen en kunnen niet dichtgeslagen worden, dankzij het soft-close systeem.

EEF in elkaar zetten

Als je een meubel van OPMAATZAGEN.nl bestelt krijg je hem als bouwpakket geleverd. Buffetkast EEF wordt dus ook op deze manier geleverd. Het in elkaar zetten van EEF is echter super eenvoudig! Bij het pakket zitten altijd instructies en je kunt ook kijken hoe wij zelf buffetkast EEF in elkaar hebben gezet in deze video. Wij hebben EEF van MDF Lakdraag gemaakt, maar je kunt zelf kiezen uit meerdere houtsoorten waar je EEF en andere OPMAATZAGEN.nl meubels van kunt maken.

EEF in jouw kamer?

Wil jij ook zo’n stoere buffetkast als EEF in jouw kamer hebben staan? Dat kan! Je bestelt EEF en nog veel meer meubels gemakkelijk online bij OPMAATZAGEN.nl. EEF is beschikbaar in verschillende varianten van MDF, Multiplex, Underlayment en OSB. Vanaf 15 werkdagen worden alle onderdelen op maat gezaagd, ingepakt en bij jou thuisbezorgd. Je kunt jouw bestelling trouwens ook ophalen bij onze zagerij in Veenendaal. Bestel EEF in de webshop en ga aan de slag!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op