Zelfgemaakte wandkast met vuren en een basis van IKEA Ivar kast, door Eva

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Eva

Eva

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Op deze pagina lees je over het DIY project van Eva, die een zelfgemaakte wandkast heeft gemaakt met MDF en een basis van de IKEA IVAR-kast. Eva deelt haar creatieve proces en de stappen die ze heeft genomen bij deze IKEA-hack. Ze beschrijft hoe ze aan de slag is gegaan en zo deze unieke wandkast heeft gecreëerd. Het resultaat is een functionele en stijlvolle wandkast die perfect past bij Eva's interieur. Volg Eva's inspirerende gids en maak je eigen op maat gemaakte wandkast aan de hand van deze slimme IKEA-hack.

Omschrijving van Eva

Een wandkast voor in de woonkamer gemaakt. Als basis hebben we 2 Ivar kasten van de IKEA gebruikt. Het bovenste deel hebben we met planken van OPMAATZAGEN.nl gemaakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben een wandkast voor in de woonkamer gemaakt. Als basis hebben we 2 Ivar kasten van de IKEA gebruikt. Het bovenste deel hebben we met planken van OPMAATZAGEN.nl gemaakt. Voor de Ivar-kasten kozen wij 50,0 x 80,0 cm. Het bovenste deel hebben wij een breedte van 30 aangehouden. Het in elkaar zetten van de kast deden we in 1 dag. Het schuren van de kast en verven deden we in 2 dagen. De kleur van die we hebben gebruikt is Texel.

Afmetingen van mijn DIY project

160,0 cm breed

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Eva en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 389,16


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken