Zelfgemaakte TV-wandkast van MDF, door Bregje

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bregje

Bregje

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Al lang was mijn droom om zelf een TV-wandkast te bouwen wanneer ik ooit een eigen huis zou hebben. Sinds kort woon ik samen, en dus zou de wandkast er komen.

Ik heb mijn ontwerp 3D uitgetekend op schaal, om te kunnen zien hoe het TV meubel eruit zou komen te zien. Met een zelf gemaakte bouwtekening ben ik aan de slag gegaan.

Van vuren hout heb ik een constructie gebouwd, en bekleed met MDF Zwart. Dit heb ik op maat besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Een perfecte service. Het hout werd precies op de geplande dag bezorgd, en op de millimeter nauwkeurig!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Als eerste heb ik een constructie gebouwd van vuren houten balken. De kopmaat van de balken is 69 x 44 mm bij een lengte van 3,30 meter.

Tegen de achterwand heb ik met kit een Multiplex paneel met een dikte van 3,6 mm bevestigd, en daarna deze geolied en twee keer gelakt met blanke lak zijdeglans.

De constructie heb ik bekleed met zwart MDF van OPMAATZAGEN.nl. Het MDF heb ik met een spijkerpistool bevestigd aan de vuren constructie. Ten slotte heb ik de kast zwart geverfd met meubelverf zwart van Flexa.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

305,0 cm breed x 264,0 cm hoogte

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bregje en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

2 items in totaal

€ 1.175,98


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken