Zelfgemaakte kast voor in de woonkamer met veel opbergruimte, door Gerwin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Gerwin

Gerwin

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een kast in de woonkamer die tevens als gedeeltelijke afscheiding dient van eetgedeelte en woonkamer. Tegelijkertijd een ruimte gecreëerd waar de kinderen mooi kunnen spelen en nog meer een eigen plek in de kamer hebben met als voordeel dat het hoge gedeelte van de kast voor flink wat opbergruimte zorgt.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Wij hebben er voor gekozen om het project te realiseren door een familielid. Zijn kennis en ervaring heeft hij gebruikt om deze mooie kast te realiseren. En daarbij heeft hij ons de juiste instructies gegeven met betrekking tot de afwerking, met name het verven.

Daarnaast hebben we een elektricien gevraagd om de spotjes op een goede manier aan te brengen en aan te sluiten. Verder hebben we verf bij een speciaalzaak uitgezocht om het project helemaal af te maken.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Hoge kast: 80,0 × 100,0 × 230,0 cm

Lage kast: 320,0 × 50,0 × 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Gerwin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

3 items in totaal

€ 699,99


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken