Witte kast met veel vakken op maat gemaakt, door Maaike en Pieter Bas

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Pieter Bas en Maaike

Pieter Bas en Maaike

NL

Makkelijk

2 minuten

Boekenkasten zijn ideaal voor het opbergen van je boeken, maar hoe handig is het als je er ook decoratieve dingen in kwijt kan? Creëer bij ons geheel naar wensen je boekenkast met het aantal vakken dat jij wilt. Pieter Bas en Maaike kozen voor hun boekenkast ook voor gesloten vakken, want hoe lekker is het als je je spullen uit het zicht kan zetten waardoor het in je woonkamer opgeruimd staat? 

Omschrijving van Pieter Bas en Maaike

Voor in de woonkamer wilde we een vakkenkast voor onze boeken, maar waar ook plek is voor decoratie en ruimte om spullen op te bergen. Na lang zoeken op internet bedachten we ons om zelf een kast te ontwerpen, zodat we alles zelf kunnen bepalen. En toen kwamen we bij OPMAATZAGEN.nl uit, waarbij er ook mooie voorbeelden stonden op de site. Hierdoor konden we inspiratie opdoen en een kast samenstellen naar onze wensen. Kijk hier naar het eindresultaat! 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het pakket werd netjes en goed verpakt bij ons afgeleverd. De kast konden we samen gemakkelijk in elkaar zetten, want de onderdelen pasten perfect. We hadden enkele schroeven nodig om de achterwand aan elkaar te bevestigen, de schroefjes waren er ook netjes bij geleverd. Doordat de schroeven niet in het zicht zijn, geeft dit een prachtig strak geheel!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken