Wandmeubel op maat voor in een loft, door Marike en Patrick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Patrick

Patrick

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

OPMAATZAGEN.nl heeft ons ontwerp voor een wandmeubel van gemaakt en geplaatst. De afwerking is eiken fineer. De “tv bak” is afgestemd op de 82 inch tv die er in hang. OPMAATZAGEN.nl heeft de achterkant zo sterk gemaakt dat de 40 kg zware tv op een zwenk arm bevestigd is en alle kanten op beweegt.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We zijn begonnen om in de lege loft de afmetingen van de keuken, zithoek en wandmeubel te bepalen en wat voor ons de juiste verhoudingen zijn. Dit hebben we met tape op de muur geplakt. (Zithoek en open keuken zijn samen 130 m2) Vervolgens hebben we een tekening gemaakt en die besproken met OPMAATZAGEN.nl. Ivonne heeft geweldig met ons meegedacht en een praktische oplossing voor de elektrische inbouwhaard voorgesteld. We zijn blij met het eindresultaat!

Marike en Patrick hebben een leeg kantoorpand omgebouwd naar een comfortabele loft-woning. Het resultaat: Een hele gave, creatieve woning. Benieuwd naar hun hele verhaal? Lees dan hier snel verder.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

5 meter bij 2.20 meter.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken