Wandmeubel op maat voor in een loft, door Marike en Patrick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Patrick

Patrick

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

OPMAATZAGEN.nl heeft ons ontwerp voor een wandmeubel van gemaakt en geplaatst. De afwerking is eiken fineer. De “tv bak” is afgestemd op de 82 inch tv die er in hang. OPMAATZAGEN.nl heeft de achterkant zo sterk gemaakt dat de 40 kg zware tv op een zwenk arm bevestigd is en alle kanten op beweegt.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We zijn begonnen om in de lege loft de afmetingen van de keuken, zithoek en wandmeubel te bepalen en wat voor ons de juiste verhoudingen zijn. Dit hebben we met tape op de muur geplakt. (Zithoek en open keuken zijn samen 130 m2) Vervolgens hebben we een tekening gemaakt en die besproken met OPMAATZAGEN.nl. Ivonne heeft geweldig met ons meegedacht en een praktische oplossing voor de elektrische inbouwhaard voorgesteld. We zijn blij met het eindresultaat!

Marike en Patrick hebben een leeg kantoorpand omgebouwd naar een comfortabele loft-woning. Het resultaat: Een hele gave, creatieve woning. Benieuwd naar hun hele verhaal? Lees dan hier snel verder.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

5 meter bij 2.20 meter.

Hoe nu verder?

Het STULPR vakkenkasten concept hebben wij doorontwikkeld naar een sneller te produceren en goedkopere vakkenkastenlijn: TOSIZE Furniture.

Alle gebruikte materialen

Maatwerk vakkenkast Zwart Eiken Kwartiers Gemelamineerd

Configureer dit model in onze nieuwe 3D configurator.