Wandkast met geïntegreerde TV-kast, door Ferdy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ferdy

Ferdy

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een wandmeubel op maat gemaakt met veel bergruimte voor in de woonkamer. Twee grote dichte kasten met legplanken en een open vakkenkast in het midden.

Hoe heb je de kast gemaakt?

We hebben een schets gemaakt van hoe wij de kast voor ons zagen en deze voorgelegd aan Ivonne van OPMAATZAGEN.nl. Nadat we de kleurstalen hebben getest zijn we overgegaan tot het bestellen. Het in elkaar zetten van deze grote kast was de grootste uitdaging omdat de onderdelen nogal groot en zwaar waren. Maar uiteindelijk met drie mensen is het gelukt en is het eindresultaat wat we er van verwacht hadden. Met name de functies die het moest krijgen passen naadloos door het eigen ontwerp.

Wat zijn de afmetingen van de kast?

6350 bij 3450 mm met een diepte van 50 mm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ferdy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 164,06


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken